Rabu, 19 Mei 2010

i - CITY......

Walaupun sejak kebelakang ni aku BZ, namun masih juga berkesempatan membawa anak anak ke Bandar i-City diShah Alam. Saja bawa anak nak menyaksikan keindahan NEON MALAM. Cantik dan menarik tempat ini....
My Princess & Prince teruja sekali dengan KeUNIKan sinar neon...!!!

Hampir 1 jam setengah kami menghabiskan masa disana


Seronok sesangat my Princess & my Prince....



My princess & Prince macam berat sangat nak tinggalkan tempat ini..
Tak apa sayang, nanti Daddy bawa datang lagi kat sini....



2 ulasan:

devilish-shasha berkata...

weh!!nak ikottt!!!

AEDAN berkata...

Boleh aje nak ikut...tapi kena bayar duit minyak.....!!