Jumaat, 29 Julai 2011

TINGGAL KENANGAN.....

Hai kengkawan...
Lama rasanya aku tak up date story kat sini...
Bukan apa aku lebih tertumpu pada blog aku yang satu lagi tu.
kali ini aku nak bercerita tentang Pentry di tingkat 19 SME CORP.
Siapa budak opis aku yang tak kenal dia tak taulah aku nak kata apa...!!!
Kini Usup dah tutup kedainya di tingkat 19 tu..
Bukan sebab tak LARIS
tapi bila S.M.E Corp berpindah dipejabat Baru 
maka Kontraknya dengan SME corp pun habislah.
INILAH USUP...TAUKEH PENTRY TING 19.
Pagi & tengahari selalunya Staf MATRADE yang lebih dari SME CORP.
Bukan apa, Harga dikedai usup ni agak berpatutan
jika nak dibandingkan dengan food court & cafe yang ada didalam opis aku.
Sebab tu dia jadi TUMPUAN..!!!
Lagipun Usup dan Stafnya MESRA PELANGGAN.
Ini dia dua pekerja Usup...
Entah jumpa atau tidak lagi mereka ini.
Lepas ni susahlah sikit member member aku nak makan.

1 ulasan:

PAk RUDI DI SEMARANG berkata...

Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£