Rabu, 9 Jun 2010

KEMERIAHAN MENYAMBUT CUCU BARU

Seronoknya mak aku menyambut kehadiran cucu terbarunya..cucu yang ke 19 (sebelah Aku) manakala kalau sebelah my wife cucu yang ke 5...
Mak Wan dan Mak tok (my mak mertua) membelek Qaireen.

Qaireen membuka matanya melihat Mak Wan dan Mak Tok...Atuk Udin pun tak lepas peluang mendukung Qaireen. Kata Mak First time Abah mendukung baby yang baru lahir sebab abah takut sebelum ini anak sendiri pun tak nak dukung sewaktu baru lahir tapi Qaireen abah berani pula nak dukung.. Apakah agaknya TUAH Qaireen ini...

Atuk udin tu berani berani takut aje tu....

Seronok menerima cucu baru tetapi Anak tetap juga di jaga...


Seronok dan Gembira bila tengok mak, abah dan mak mertua Happy sambut cucu baru. Tak ada yang lebih mengembirakan hati ini bila melihat kegembiraan diwajah - wajah mereka..
Bertuah rasanya diri ini kerana masih ada peluang berkongsi saat - saat gembira bersama Mak dan abah serta mertua. Dan terasa diri ini sangat - sangat bertuah kerana masih mendapat Kasih sayang dan perhatian serta nasihat dari mereka..

1 ulasan:

..::SangRatoo::.. berkata...

bang..aku ada permintaan..buh ler gambo PENDEKAR MUSTARR..hehehe