Selasa, 29 Jun 2010

NETWORKING RECEPTION MIHAS 2010

Salah satu Program sewaktu MIHAS ini ialah DINNER NETWORKING RECEPTION. Tarikhnya pada 23 June 2010. Selalunya aku dengan kengkawan dari Kelab Kebudayaan MATRADE akan membuat Show. Tetapi sejak 2 tahun ini kami semua dah tak larat nak buat show, Bukan apa banyak komitmen lain jadi terpaksa stop sementara waktu..Seronok juga majlis networking reception ni, bukan apa dapat juga berjumpa kengkawan dari bahagian lain.. Iyalahkan dah berlainan floor ni susah sikit nak jumpa.Lebih daripada Buyurs ni....!!!
Bekas bekas penari MATRADE yang dah Pencen.
Ramai lagi yang ada tapi ini antara yang selalu buat "KECOH"

3 ulasan:

..::SangRatoo::.. berkata...

nape "MAKNAN" senyum perit?

AEDAN berkata...

Ada yang tersepit kot....!!!!

lynda berkata...

rindu kat u oullss.....